Skicka paket med bud

Transport för små och stora

Transport

Låt oss sköta din frakt

Frakt

Skicka paket med bud

Bud

Leverans med expressbud

Expressbud

Boka leverans med bud hos oss så kommer ditt paket fram snabbt, smidigt och säkert – från leverantörens hand till mottagarens hand.

Särskilt viktiga eller ömtåliga paket kan kännas olustiga att lämna till en stor leverans, hos oss kan du boka transport via bud. Vi har fordon anpassade för alla storlekar av leveranser – från små paket till många pallar. För att se alla våra fordon kan du klicka in på Fordonspark och läsa mer.

Boka bud hos oss – hög trafiksäkerhet och låg miljöpåverkan

När du väljer att anlita oss för att skicka eller ta emot paket via bud kan du vara säker på att frakten sker med hög trafiksäkerhet och låg miljöpåverkan.

Klicka dig in på Boka transport för att skicka en offertförfrågan. När vi mottagit en offertförfrågan granskar vi uppdraget och valet av fordon att leverera försändelsen med baseras alltid på att hålla en hög säkerhet i trafiken och en låg påverkan på miljön. Vi tar inte ett stort fordon i onödan, men packar inte heller för tung last eller orsakar skymd sikt för föraren. Du kan läsa mer om våra policys på Kvalitet och miljö.

Skicka paket med bud

Bud

Bokning!

Ring +46 36 33 00 700

dygnet runt!