Våra tjänster

Transport

Med utgångspunkt från Ljungarums industriområde i Jönköping når vi längs nordens alla vägar.

Vi erbjuder snabba, trygga och effektiva transportlösningar, med minsta möjliga miljöpåverkan. Med vårt breda fordonsutbud anpassas transporten snabbt och smidigt efter ditt önskemål och behov. Oavsett om det är små paket, stora pall, eller kanske något helt annat! Kontakta oss, så ordnar vi smidigt din transport.

Boka enstaka transport eller nyfiken på ett samarbete?
Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa till. Oavsett om du vill boka enstaka transporter eller funderar på ett samarbete så ordnar vi en effektiv och trygg lösning efter dina önskemål och behov.

Frakt

Små paket, stora paket, pallar eller kanske något helt annat?

För oss är inget uppdrag för stort eller för litet. Oavsett vilket gods som behöver komma fram, och oavsett vilken tid på dygnet – så fixar vi smidigt frakten. Effektivt och med stor trygghet längs hela vägen.

Bud & expressleverans

BUD:

Boka din leverans med bud hos oss! Vi ser till att dina paket och pallar kommer fram till rätt plats, på rätt tid och på rätt sätt. Genom oss ser du till att din leverans kommer fram både tryggt och snabbt, oavsett tid på dygnet. Hör av dig, så berättar vi mer!

EXPRESSBUD / EXPRESSLEVERANS:

Har det kört ihop sig? Ingen fara! Boka en expressleverans hos oss, så är du snart på banan igen. Vi ser till att din försändelse hinner fram i tid. Våra kunniga medarbetare, vårt breda fordonsutbud och våra effektiva
transportlösningar finns alltid tillgängliga. Dygnet runt, dessutom!